Lærer søges til 3. og 4. klasse på Klarup Skole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du dansk? Så kan det være, at du er vores nye kollega på Klarup Skole? Stillingen vil være centreret omkring 3. og 4. klasse.

Klarup Skole ligger lige uden for Aalborg, i et attraktivt område af Aalborg Kommune. Klarup Skole er en udviklingsaktiv skole og det naturlige valg for elever i skoledistriktet. Til august er vi mere end 850 elever, fra 0.-9. klasse, og omkring 110 medarbejdere. Skolen er afdelingsopdelt, og medarbejdergruppen er organiseret i årgangs-, fag- og afdelingsteam. 

Vi forventer, at alle forpligter sig på at arbejde anerkendende og til at anvende læringsmetoder, der indtænker og fremmer eleverne som aktive medspillere.

Du kan sætte faglige klare rammer og mål for undervisningen. Du kan smitte eleverne med din glæde og positivitet, og du kan lede elevernes læreprocesser gennem kompetent og motiverende undervisning. Du har gode relationskompetencer, og er engageret i fagene, eleverne og dine kolleger. Som kollega værdsætter du et aktivt samarbejde og videndeling med skolens øvrige pædagogiske personale og ledelse, da det, for dig, er en naturlig del af lærerjobbet. Derudover trives du med en afvekslende hverdag, og ser det, at dagene ikke er ens, som noget positivt, hvor du selv kan få medindflydelse.

 Vi forventer:

 • at du er uddannet lærer.
 • at du har linjefag eller kompetence svarende til linjefag, i de ovenstående fag. 
 • at du praktiserer tydelig klasserumsledelse.
 • at du er relationel stærk – både i forhold til elever, forældre og kollegaer.
 • at du er engageret og initiativrig, med faglig, pædagogisk og personlig gennemslagskraft.

Vi kan tilbyde:

 • en flok glade børn og unge mennesker
 • engagerede og hjælpsomme kolleger
 • et personale der vægter det faglige niveau og det sociale fællesskab højt
 • et udfordrende og ansvarsfuldt job
 • en spændende og udviklingsorienteret arbejdsplads 
 • et job med gode muligheder for indflydelse og personlig udvikling

Er du nysgerrig efter at høre mere om stillingen, opfordres du til at kontakte leder for indskolingen Mette Larsen på 93520887 eller leder for mellemtrinnet Kirsten Thuesen 93520894.

Ansøgningsfristen er d. 21. juni og samtalen vil blive afholdt i uge 26.

Forud for ansættelse, indhenter vi reference.


Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold. 

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse  
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.    

Vores kommune – i rivende udvikling  
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.  

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

www.aalborg.dk, Hellasvej 17, 9270 Klarup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6068181

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet