Skole- og fritidspædagog søges til udviklingsaktiv skole ved Aalborg

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en dygtig og engageret skole- og fritidspædagog til DUS og indskoling på Klarup Skole, med tiltrædelse pr. 1. august 2024 eller hurtigst muligt derefter. Stillingen er en fast stilling og er på 34 timer om ugen.

Hvem er vi?

Klarup Skole ligger lige uden for Aalborg, i et attraktivt område af Aalborg Kommune. Klarup Skole er en udviklingsaktiv skole og det naturlige valg for elever i skoledistriktet. Vi er omkring 830 elever, fra 0.-9. klasse, og vi er omkring 100 medarbejdere. Skolen er afdelingsopdelt i indskoling, mellemtrin og udskoling og vores DUS 1 er årgangsopdelt. Ydermere har vi en stor DUS 2, hvor mange børn fra 4.-6. årgang bruger deres eftermiddage. 

Vi forventer, at alle forpligter sig på at arbejde anerkendende og til at anvende læringsmetoder, der indtænker og fremmer eleverne som aktive medspillere. Som skole- og fritidspædagog vil din mødeplan både dække timer i skoledelen og timer i dusdelen. 

Om du er nyuddannet pædagog eller om du har 25 års erfaring som pædagog, er ikke så vigtigt for os, så længe du er nærværende og engageret i forhold til vores børn. Vi stræber efter at have et fritidstilbud af høj kvalitet, derfor ønsker vi en pædagog, der ser vores DUS som en vigtig og uundværlig del af børnenes liv og som har lyst til at udvikle på et fritidstilbud, hvor vi har fællesskabet i fokus.


Vi forventer:

 • At du kan arbejde selvstændigt i klassen og forestå understøttende undervisning af børnegrupper.
 • At du ser forældresamarbejde og tydelig kommunikation som en vigtig og væsentlig del af jobbet.
 • At du er handlekraftig, ansvarsbevidst og har et godt overblik.
 • At du har mod på at udfordre de nuværende rammer, så de kan blive endnu bedre. 
 • At du ser det værdifulde i et pædagogisk fagligt samarbejde med andre faggrupper om børnenes trivsel, læring og udvikling.
 • At du kan se dig selv i Klarup Skoles børnesyn, hvor vi tror på at børn gør det godt hvis de kan. 
 • At du har en inkluderende tilgang i din pædagogiske praksis og arbejder positivt i udviklingen af hele skolens vi-kultur. 

Vi kan tilbyde:

 • glade, skønne børn og engagerede forældre
 • engagerede og hjælpsomme kolleger
 • et personale der vægter det faglige niveau og det sociale fællesskab højt
 • et udfordrende og ansvarsfuldt job
 • en spændende og udviklingsorienteret arbejdsplads 
 • et job med gode muligheder for indflydelse og personlig udvikling
 • en skole der arbejder målrettet med CPS og skolens fælles værdisæt

Ansøgningsfrist
Er du nysgerrig efter at høre mere om stillingen, opfordres du til at kontakte DUS-leder Christina Tedaldi Landler 93520897. Ansøgningsfristen er fredag d. 14. juni 2024, samtaler forventes afholdt onsdag d. 19. juni 2024.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold. 

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse  
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.    

Vores kommune – i rivende udvikling  
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.  

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (34-34 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

www.aalborg.dk, Hellasvej 17, 9270 Klarup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6054163

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet